2015. május 26. 08:28 - farkasnaplo_bb32

Maya farkas kabátfétise

Tépi, rágja, közben fura hangot ad

3000.jpgA cipőfétis már tavaly nyáron megvolt. Akkor Léna mániája volt ez. Ha olyan kedve volt, 10 percenként cuppant rá a cipőtalpra, a cipőfűzőre vagy a cipő nyelvére.  Komoly küzdelmek árán lehetett csak elterelni a figyelmét róla.

Húzta, tépte, rágta a lábbeliket, ahol csak érte, amíg az ember hagyta, vagy próbálta hagyni. Ősszel úgy tűnt, kinőtte ezt a hóbortját. Most Mayánál előjött a kabátfétis. Pontosabban bizonyos kabátok esetében. Azoknál, amik ismeretlenek, vagy amiket prédának lehet tekinteni.

István a hétvégén egy a farkasok számára új kabátban jött be a kifutóba. A felső kb. 10 percet bírt ki épségben, Maya a jobb ujját egyből megpróbálta kibelezni. Sikerült is neki. De hasonlóan járt el egy szürke kapucnis felsővel, amivel régen nem találkozott. Már tavaly is csócsálta, de csak időnként. Ez nem agresszió, csak játék – mondja István. Ha agresszió volna, akkor maradandó sérüléseket okozna az ember karján, a gátolt harapás pedig jól működik.

Ha szerencsétek van, Maya kabátfétisét ti is megnézhetitek a látványetetéseken, hiszen már a növendékfalka is a bemutatók aktív részese. Nyáron már három látványetetéssel vár titeket Dóra és István: 11:00-kor, 13:00-kor és 16:00-kor! Ha kíváncsi vagy a programra, kattints a videóra!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://farkasnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr307488790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása