2015. január 18. 20:53 - farkasnaplo_bb32

2014: farkasok hónapról hónapra

hopp.jpgAkik a nyáron találkoztak a falkával, és azóta nem jártak Veresegyházon, talán már meg sem ismerik Mayáékat. Méretben majdnem utolérték a lassan ötéves nagybácsit, Marcust. Sőt Brutus talán már egy kicsit le is körözte. Súlyban még nem, de magasságban igen. Kinézetük, ahogy az utóbbi hetek fotóiból is láttátok, egyre inkább tekintélyt parancsoló, de mentalitásukban még ízig-vérig kölykök. Hosszú ideig képesek játszani, ami néha vadnak és durvának tűnhet, pedig csak szórakozottan kóstolgatják egymást. És néha Marcust, aki nem mindig partner a játékban. Indítsuk az évet egy kis visszatekintéssel. Nézzétek meg, hogyan változott a falka hónapról hónapra. 

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://farkasnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr157084257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dienes Amazonas Eva 2015.11.29. 17:50:39

Ok lehetnek a hűséges tarsunk, ha mi is akarjuk. Énrám vigyázott mikor kicsi voltam, jarni tanitott, mikor elindultam.megosztotta velem az odujat, es az ennivalojat is. Mellette nottem fel. Engem a szuleim sem banthattak., mert megvedett toluk is. Úgy bánt velem,mint a könyvével.
süti beállítások módosítása