2016. január 17. 21:12 - farkasnaplo_bb32

Így találkozott a hosszútávúszó a farkasokkal

Mányoki Attila a kifutóban

manyoki_22.jpgSzombaton megjelent a délutáni Predátor programon Mányoki Attila hosszútávúszó. Gondoltuk, meglepjük és behívjuk a farkasok közé. A sportoló, aki a jövő héten Hongkongba készül egy versenyre, nem hezitált, egyből igent mondott. Pusztán azért aggódott, hogy a ruhája sáros lesz, ugyanis a Medveotthon után a cirkuszba indultak a családdal. Megoldottuk. Elláttuk játszós ruhával, István pedig felkészítette a belépésre: mit kell tenni, amikor a farkasok közelítenek, összezárt ujjakkal lépünk be a kifutóba, el kell fogadni a farkasoktól az arcnyalást, hogyan kell „adagolni” a kutyakaját kézből stb.

Attila úgy, ahogy kell, alázatosan közelített a farkasokhoz. Szilágyi István mindig elmondja, annak nincs keresnivalója a kifutóban, aki azt mondja, hogy nem fél. Kell a félelem, kell a tartás, hiszen vadállatokról van szó. Mányoki Attila ügyesen vette az akadályokat, elfogadta a falka közeledését, nem esett pánikba, amikor Marcus felugrott rá, hogy üdvözölje. A sportoló sokat kérdezett a farkasokról, miközben folyamatosan kézből etette őket. Részletek a legfrissebb videónkban.

A látogatás közben pedig egy néphiedelmet is sikerült megcáfolnunk. István kezén volt egy kisebb, vérző seb. Megmutatta a farkasoknak, akikből ez különösebb reakciót nem váltott ki. Megszagolták, megnyalogatták. Ennyi. Tévhit tehát az, hogy a farkas a vér szagára elborult aggyal támad, és szétkapja az illetőt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://farkasnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr618281584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása