2015. április 12. 22:33 - farkasnaplo_bb32

Pancsoló farkasok

Új kifutó, új medence

w1.jpgMajdnem nyár, tömeg a Medveotthonban.  Az új kifutókhoz új medencék is tartoznak. Mivel a héten már tényleg jó idő volt, pár centi víz került beléjük. A falka a régi helyen is szeretett fürdeni. Télen ezt kénytelenek voltak nélkülözni, de úgy tűnik, azóta semmi sem változott. Marcus, Léna és Brutus egyből csobbant egy nagyot. Ha volt is pár perces hezitálás, a medencébe dobott takarmányért azonnal ugrottak.

A hétvégén meglepő módon Maya volt egy kicsit bátortalan. Az elején valamiért nem akart a többiekkel tartani. Ezért úgy döntöttünk, beemeljük a vízbe. Kiderült, csak kéreti magát. Semmi ellenkezés, semmilyen fura hang, engedte a fürdést. Csak egy kis bátorítás kellett neki, mert utána ő lett a legaktívabb pancsoló kislány. Elkezdett a vízben kaparni, aminek olyan hangja volt, mint amikor egy lapátkerekes gőzhajó elhúz a Mississippin. Aztán rácuppant a dugóra, a lefolyót Léna is felfedezte. Valószínűleg az ezzel való bíbelődés lesz az új foglalatosság. Addig fogják harapdálni, nyomkodni, amíg kilazul, és szépen lassan elcsorog a víz. Erre valamilyen megoldást kell majd találni.

A tavaszi fürdés teljesen felspannolta őket. Maya és Léna először medencés birkózást adott elő, aztán eszeveszett versenyfutást toltak a kifutóban egy-egy csobbanással megszakítva. Ha kíváncsi vagy arra, milyen volt az első fürdőzés az új kifutóban, kattints a linkre! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://farkasnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr387361882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása