2015. szeptember 13. 19:01 - farkasnaplo_bb32

Rád is számítunk! Farkasokkal kocogó

Jótékonysági futóverseny októberben

Mi már készülünk október negyedikére, az állatok világnapjára. Jótékonysági futóversenyt tartunk, melyre bárki nevezhet, aki szeret mozogni és szereti az állatokat!

assisi.gifAz állatok világnapját 1931 óta ünnepelik minden esztendőben Szent Ferenc emléknapján, október 4-én. Ezen a napon hunyt el az állatok védőszentje, Assisi Szent Ferenc. A rendalapító Assisi Szent Ferenc a legenda szerint nemcsak értette az állatok nyelvét, hanem beszélgetett is velük, és már a 13. század elején azt hirdette, hogy mindent szeretnünk kell, ami körülvesz minket, legyen az élő vagy élettelen. A világnapon ma már nem csak a vadon élő, hanem minden állat védelmére felhívják a figyelmet. A haszonelvűségnek sok állat esik áldozatul és a kedvtelési állattartás pedig nem mindig alapul a felelősségen. Magyarországon például évente több ezer "kedvenc" válik kóborrá.

Mi családi sportnappal készülünk az állatok világnapjára, és első alkalommal megrendezzük a Farkasokkal kocogót profi és amatőr futóknak, családoknak, kicsiknek, nagyoknak, állatbarátoknak. A jelentkezők akár kutyával is rajthoz állhatnak. A nevezési díj 500-1000 forint, a pólós nevezési díj pedig 2000 forint. A versenyt a Medveotthon, a Smaragd SE és a veresegyházi Futókör szervezi. Az első rajt 10 órakor lesz, de azok is teljesíthetik a távot, akik később érkeznek az állatparkba.

A Farkasokkal kocogó bevételét egy új kifutó építésére fordítjuk, ahová az egyik falkánk költözik, hogy a látogatók még közelebbről csodálhassák meg ezeket a különleges ragadozókat. Találkozzunk október negyedikén, és fussunk együtt a farkasokért!

sorrend_5.jpg

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://farkasnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr187785562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása