2015. augusztus 11. 20:00 - farkasnaplo_bb32

Egy kleptomán farkas

Maya most mikrofont akart lopni

Egy farkaskölyköt minden érdekel. Főleg az, amivel nem találkozott. Persze vannak időről időre mániák, amik néha felerősödnek. Ilyen volt korábban Maya és Léna cipőfétise. Gondoltak egyet, és rácuppantak valaki lábbelijére. Teljesen mindegy volt, hogy bakancs, sportcipő vagy félcipő. Képesek voltak addig küzdeni, amíg kiszakadt a lábbeli nyelve, vagy lejött a cipő sarka. Persze ehhez nem kellett sok idő. Egy farkas ha kiszúr valamit, azt attól perctől sajátjának tekinti, főleg ha sikerült megcsócsálnia. Arról pedig nem könnyű meggyőzni, hogy te kicsit másként gondolod a dolgot.

mic_jo_1.jpgHétfőn a Kossuth Rádió „A Hely” című műsora érkezett a kifutóba, hogy kétrészes adást készítsen a Medveotthonról és a farkasokról. Farkas Erika – nomen est omen -  bátor volt, első szóra bement a kifutóba. Erika már tavaly is találkozott Mayáékkal, de akkor még igazán kicsik voltak a farkasok.

Maya pillanatok alatt szemet vetett Erika Sennheiser mikrofonjára, pontosabban a mikrofon zöld szivacsára. Istvánnal a dobogó mellett beszélgettek, amikor Maya rácsapott a szivacsra,  lerántotta, és csócsálni kezdte. István kisebb harcot vívott vele, amíg kiszedte a szájából. Maya ezt zokon vette, és úgy döntött, hogy ha nem lehet az övé a szivacs, akkor a mikrofon kell neki. Elővette túlpörgött, rosszgyerekes énjét, ez pedig némileg hatással volt a műsor felvételére…

Ha kíváncsi vagy, hogyan jött ki Farkas Erika a farkasokkal, hallgasd meg az adást augusztus 24-én, a Kossuth Rádióban, 11:05-től!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://farkasnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr387699422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása