2015. április 06. 20:57 - farkasnaplo_bb32

Így kérnek pótkaját a kölykök

Gondoskodó nagybácsi

1000.jpgEgyre többen ejtik útba az új kifutót, amit nagyjából egy hónapja vettek birtokba Marcusék. Sokan időznek a kerítés mellett és nézik a kisfalka játékát, amelynek tagjai egyébként hamarosan szülinapot ünnepelnek, hiszen lassan egy éve, hogy Brutus, Maya és Léna meglátta napvilágot.

Noha szépen cseperednek, és egyre kevésbé hasonlítanak egy kölyökfarkasra, néha még meglepő dolgokat produkálnak. Ha úgy érzik, hogy nem volt elég a kaja, kunyerálnak. Ráadásul eléggé érdekes módon. Ez persze csak nekünk érdekes, hiszen a farkasoknál bevett szokás, hogy meghánytatják a felnőtteket. Marcus pedig mivel gondoskodó nagybácsi, időnként visszaöklendezi nekik a félig megemésztett táplálékot. Az persze nagy kérdés, hogy a kicsik meddig képesek erre rábírni az ötéves Marcust.

Egyébként Maya, Léna és Brutus a napokban ivartalanításon esett át. Jól mutatja, hogy a farkas mennyire strapabíró állat, hogy nem sokkal a műtét után úgy játszottak és ugráltak a kifutóban, mintha semmi sem történt volna. Nézd meg őket te is! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://farkasnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr557345788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása