2014. augusztus 31. 23:48 - farkasnaplo_bb32

Falkatitkok (videóblog)

IMG_4912.jpgA „prédapóz” mindig izgalmas játékot és eseményeket generál. Arról van szó, hogy az ember ilyenkor elfekszik a földön, ez egyből felkelti a kicsik érdeklődését. Ha pedig néhány jutalomfalat, például kutyatáp is van a zsebünkben, akkor egy másik szoktatási folyamat is beindul. Pár ügyes mozdulattal és persze kellő tisztelettel hozzá lehet szoktatni a kicsiket ahhoz, hogy bizony mi is hozzányúlhatunk a takarmányukhoz. Ez pedig erősíti a kötődést. Szilágyi István a hétvégén megmutatta, hogyan működik ez, és hogyan reagálnak erre a babák.

De arról is beszélgettünk, mit eredményezett a falkában az, hogy Marcus az elmúlt hetekben megnyugodott, milyen ún. kontroll-szerepet tölt be a nagybácsi Brutus, Maya és Léna életében, és hogy milyen volt az első néhány séta Marcussal. Merthogy Marcus a múlt héten jelezte, ő is szeretne menni a falkával. Vasárnap egyébként kisebb meglepetést is okozott a fiú. Minden részlet kiderül, ha megnézitek a Farkasnapló videóblog negyedik részét! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://farkasnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr536653965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása