2015. február 15. 20:48 - farkasnaplo_bb32

Alakuló hierarchia

Ki lesz a vezér? Szavazz!

sorrend_2.jpg
Az utóbbi időben érdekesen alakulnak a dolgok a kicsiknél. Brutus méretben kezdi lekörözni Marcust. Ez persze nem jelenti automatikusan azt, hogy Brutus lesz a falkavezér, de több jel is erre utal. Szilágyi kolléga is épp ma mondta, hogy úgy érzi: előbb-utóbb Brutus fogja átvenni a vezető szerepet a falkában. 
Marcus, a nagybácsi még időnként rászól a kicsikre, amikor elege lesz a tombolásból, de például Brutus már keményen felveszi vele a harcot, ha például kajáról van szó. Ma is eléggé komoly fogcsattogtatások mentek, amikor jutalomfalatot osztottunk.

sorrend_4.jpgDe érdekes az is, amit a lányok produkálnak. Eddig Léna volt a legvisszafogottabb a csapatban. Néha félrehúzódott, nem mindig vette ki a részét a játékból, vagy kissé bizonytalan volt, amikor olyan ember jött be, akit addig nem nagyon ismert. Viszont amióta kitalálta az új produkciót, amiről múlt héten írtam, hogy felugrál a kutyaház tetejére és onnan nézi, figyeli a többieket, azóta felvett egy királylányos attitűdöt. A repülős előadást ma is többször hozta, szemmel láthatóan ennek hatására erősnek érezte magát, ezért úgy döntött, Mayát fogja ledominálni. Meg is hajtotta néhányszor a kifutóban, elkapta a grabancát, lenyomta a földre, Maya pedig a szokásos „mutáló” hangja kíséretében megadta magát. Aztán ennek volt olyan verziója, amikor Brutusszal szövetkeztek, és úgy kezdték el Lénát üldözni. Pár héttel ezelőtt még az volt a jellemző, hogy a két lány ment rá Brutusra. Az is szemmel látható, hogy Marcus egyre ritkábban avatkozik bele a játékba, csak akkor, ha már unja és nyugalomra vágyik.

Akik délután a Medveotthonban jártak, testközelből is találkozhattak velük, hiszen hosszú idő után ismét sétáltunk. Meglepően nyugodt kirándulás volt, senki sem akart rohanni, senki sem rángatott, és Marcus sem torpant meg az utolsó pillanatban. 

Fotók: Urbán Emese

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://farkasnaplo.blog.hu/api/trackback/id/tr37178487

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása